Vilken kamera jag använder

Samarbete med Olympus

God morgon bästa ni,

Jag har sedan ett bra tag tillbaka bytt kamera från ett känt varumärke till ett relativt nytt märke för mig. Som jag fått så otroligt mycket komplimanger senaste tiden för mina bilder och det är tack vare min nya kamera Olympus PEN E-PL9

Använd min kod BISSE20 för att jag kan nu ge er 20 % rabatt – YAY!!!!! Fram till på söndag! Det gäller allt på shoppen!


HÄR

KLICK

7.490 kr för hela kameran med objektivet jag använder minus 20 % rabatt! Så det blir ett riktigt bra köp lagom till lönen idag 🙂


Här ser ni vilka galet bra bilder den tog nu när jag var och åkte skidor!


Direkt i kameran kunde jag redigera demi backen utan att behöva krångla med datorn!Bilderna blir riktigt snygga med autoläget!


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej Bisse,
  Jag är sugen på att köpa kameran du använder och tipsade om. Jag har precis fått barn och känner att mobilens kamera inte blir tillräckligt bra bilder 🙂 innan jag beställer kameran ville jag fråga om du kommer ha någon mer rabattkod på 20% som du hade i detta inlägget. Håller tummarna för lite rabatt!
  Kram

  Helena 2018-05-20 07:52:51
  Svara
  • Svar på Helenas kommentar.

   Nuuu har jag länkat och jag har fortfarande en rabattkod till dig!! BISSE15! Bästa kameran! Lycka till med allt! Kram

   jannikeebbing 2018-05-20 11:00:30
   Svara
 • Textkonsult (:

  Alan 0000-00-00 00:00:00 http://www.academictext.se
  Svara
 • hej. stämmer priset? står 7490 på hemsidan ?

  Madeleine 0000-00-00 00:00:00
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!