Min morgon, ny blogg?


Hej fina ni,


Alltså den här nya rutinen med att gå upp kl 07 är ju för fasen magiskt – så jäkla hrärligt och så mycket jag får gjort på morgonen! Tack hantverkarna i huset som borrar under oss haha!


Igår hade vi min fina svärmor på besök, vi visade henne vår nya lägenhet och jag lagade carbonara till oss sen var det bara att sätta igång med sista rummet som jag ska ha som kontor så otroligt skönt att alla tre sovrum är klara för att sätta in möbler i. Så idag ska jag förbi buster and punch för att köpa snygga uttag till kontoret och till köket.

Nu sitter jag och bläddrar lit i nya Plaza och får ännu mer inspo hem här, givetvis med min goda smoothie som jag gör varje morgon.


Har ett möte med en aktör som vill att jag ska börja blogga på deras plattform, ska bli spännande att se vad de kan erbjuda!


__________

BÄSTA SMOOTHIEN

1 avokado

2 matskedar proteinpulver

Psylliumfrön

Linfrön

Yoghurt på sojabönor

Frysta hallon

Honung

Kokosolja


___________Mina franska tulpaner blir bara finare och finare!
Dags att fundera på hur stort det nya matbordet ska vara och vilket material med tanken på köksön som ska vara helt i svart marmor så kanske det blir för mycket med svart marmor även där? Ah så svårt alltså.

Kanske trä? När jag vet inte!!!!


En sån här till kontoret blir det också på väggen vid skrivbordet!Världens skönaste morgonrock och nytvättat hår!


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!