Hemma hos mig


Hej fina ni,

Ligger kvar i sängen här i Sälen och ser tillbaka på en så jäkla bra vecka. Jag unnade mig att åka iväg och är så himla glad att mitt jobb tillåter och är så fritt att jag kan göra det. Jag ligger redan topp tre på bolaget denna månad med 5 kontrakt på bostäder och omsättning. Av alla mäklare i Stockholm. Ja, det går att jobba även när du är gravid, jag var så rädd att jag inte skulle orka lika mycket mer och min karriär är så viktig del av mitt liv. Jag vill inte bara skriva om min graviditet utan jag vill fortsätta visa min karriärssida och framtidsvisioner med en touch av barn om ni förstår vad jag menar 🙂

Jag gillar verkligen att läsa bloggar som har barn och ger tips mm men inte varje inlägg så jag ska ge er en bra mix av allt! Annars verkar ni gilla det jag skriver med tanken på antalet läsare som skjutit i höjden här – så jäkla kul!

Så en mix av min modestil, karriär, skönhet, inredning, livet och barn !Sno stilen hemifrån mig!


Jag har gått från att ha beiga howard soffor och vitt, vitt, vitt i min första villa jag inredde till den här lite mer coola inredningsstilen som är mer industrikänsla med tanken på lägenheten vi bor i nu. Älskar olika stilar och att blanda färger. Så här kommer lite av min stil!
Vas från Jonathan Adler som jag köpte för ett par månader sedan


Ljusstakar från Svensktten pryder mitt hem lite överallt tillsammans med lite billigare varianter blir det topp!

Min matta får jag frågor om varje dag på min instagram så här kommer den igen 🙂


KLICK


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!