Grey on grey


En trend jag definitivt ska ha i vår är grey on grey, så jäkla snyggt! Jag surfade runt och hittade galet med inspo till våren, då kommer mini i magen vara större och jag kommer ha massa snygga mammakläder, gud vad tiden går snabbt. Jag är redan i vecka 23 och snart inne i 24. Så jäkla häftigt.

Mår jättebra förutom min foglossning, men med rätt träning så börjar det kännas bättre även där. Matlusten är tillbaka och jag har craving på piggelin och choklad haha. Inte så nyttigt! Därav åkte jag till Ica igår och fyllde kylen med nyttigheter och massa nytt till mina smoothies så jag och mini får i oss rätt saker! Längtar så efter att kunna gå på långa härliga power walks, inte så kul nu i snöblask!


Hur snyggt ?

Här kommer mina favoriter på nätet just nuEn person som hade riktigt snygga oufits är Anine Bing – henne hittar jag mycket av min inspo från!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!