Daily routine

God morgon


Vi har inga gardiner ännu i fönstren så jag har börjat vakna av mig själv vid 07, så mysigt att ligga och surfa lite på telefonen medans jag känner mini rulla runt i magen och ligga i min älsklings famn medans han sover. Livet.


Nu har jag precis startat upp en ny morgonrutin som jag redan känner att jag älskar. Jag köpte nämligen en ny smoothie mixer som är så sjukt enkel att använda ( 299 kr ) HÄR . Känns så nyttigt att smula ner lite olika saker som är bra för kroppen.
I den här smoothie mixern så använder du den du ska dricka ur så du slipper diska, det är enbart bladen som ska sköljas av! Passar perfekt för mig som är lite otålig hahaTar verkligen ingen plats i skåpet heller – love!!!


Så nu sitter jag i min nya fina morgonrock som vi fick i inlyttningspresent av Oscar Properties som är byggherrar för projektet vi köpte i, gullig gest!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!