Världsgod

I samarbete med JURA

Hej bästa ni,

Jag har fått äran att vara ambassadör för JURA och deras kaffemaskiner. Jag älskar min första kopp kaffe på morgonen och hade inte riktigt hittat ”min” kaffemaskin som jag tyckte passade mig, bryggkaffe är lite för starkt för mig och jag vill gärna dricka kaffe med skummad mjölk när jag väl dricker. Flera maskiner erbjuder kapslar och jag vet med mig själv att jag skulle glömma bort att köpa kapslar och det skulle vara ett projekt att hämta ut på posten eller åka till speciella affärer- men framför allt så är det katastrof för miljön med kapslar…

Sen kommer JURA och världens bästa ambassadörskap tornade upp sig. Jag åkte till deras showroom – hospitality center som ligger precis vid mitt kontor i Hammarby sjöstad och testade deras maskiner och kaffe.

Dra mig baklänges vilken kaffe maskinen gör. Godare än köpkaffe jag lovar!

Det schweiziska företaget är det enda i världen som helt fokuserar på helautomatiska kaffemaskiner i premiumklass och därigenom har befäst sin position på marknaden som specialist.

Hållbarhet och miljömedvetenhet
JURA har en tradition av brett miljöarbete, liksom av skonsam hantering av resurser och energi. Därför satsar JURA helhjärtat på helautomatiska kaffemaskiner. Dessa maskiner brygger just den kaffespecialitet kunden vill ha och imponerar med sin höga energieffektivitet och avsaknad av onödigt förpackningsmaterial.

Här hittar ni min kaffemaskinStilren design

Maskinen kommer verkligen få lov att stå framme, den är otroligt snygg och har en touch screen. Den tar inte så mycket plats heller och mjölken kan jag ha i kylskåpet i en snygg glashållare.


Livets kopp , obligatorisk latte! Allt sköts via maskinen med ett knapptryck – halleluja!

Och vet ni vad ? Jag kommer kunna ligga i sängen och med ett tryck på min app kommer jag kunna höra hur maskinen snabbt och enkelt förbereder latten till mig – åååååh bara där är jag såld.

Ser ni fluffen som blir i mjölken – bästa!


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!