Lyssna på kroppen

Va uppe tidigt och åt så galet god hotellfrukost, minns inte när jag åt det senast!

Här fanns allt du kan tänka dig, nybakade bullar, äggröra, massa frukt och så många olika sorters flingor att jag fick beslutsångest och tog granola i min gröt haha.

Redan på morgonen kände jag hur min rygg inte skulle orka hela dagen men jag hade styling och foto kl 09 så det var bara att bita ihop. Jag försöker att inte äta smärtstillande för bebisen men idag ångrade jag att jag inte packat några till hotellet.

Efter fotot åkte jag in till kontoret men ryggen sa nej att sitta vid en dator på kontorsstol och för en gångs skull lyssnade jag på kroppen . Bokade en massage på Marina Tower och Sturebadet i 80 min , så nu sitter jag i morgonrock och bara andas.

Ni anar inte hur svårt jag har att inte köra på i 100 jag är stolt över mig själv att jag är driftig och har ett jäkla go i mig när det kommer till karriär men det är också min största fiende.

Nu stänger jag ner jobbdatorn för idag och fokuserar på min graviditet och mår bra och dricka te medans jag varvar att glida ner i poolen och njuta lite !

Massa kramar

PS. IMORGON FLYTTAR VI IN!!!!!!!!!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Vet hur jäkla ont det gör med foglossning o ryggont. Jag hade konstant ont sen v20 och blev sjukskriven v.25. Ok att ta Alvedon ju med det hjälper föga tyckte jag. Hoppas ditt släpper snart. Kram!

    A 0000-00-00 00:00:00
    Svara
  • Ta hand om dig hjärtat ❤️ Du förtjänar att få vila lite med bebiskulan ? Åh, härligt med flytten imorgon också iiih ????

    janielindahl 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/janielindahl
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!