Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Snygaste lägenheten


Nu ligger jag i sängen här på hotellet med morgonrock efter att ha badat och bara låtit ryggen vila, känns redan. bättre -underbar känsla. Jag ligger med datorn och jobbar för fullt, så mycket bostäder som ska ut och som ska säljas. En av de snyggaste nyproduktionerna i Nacka har jag fått möjligheten att få sälja, PERFEKT för dig som är nyinflyttad till Stockholm och vill bo med många kvm i en industrikänsla nära vattnet. Bra kommunikationer som tar 8 min med Saltsjöbanan och bussar till Slussen.

Se och njut !

Här finns hela bostaden

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

senaste från Home

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!