Gör egna quotes


God morgon fina ni,


Hoppas er dag börjat bra, jag jobbar hemifrån nu på morgonen innan flyttkillarna kommer, har än så länge varit så jäkla förvånad över vilken grym service Grabbarna Flytt kunde erbjuda sina tjänster DIREKT , vår bil som vi skulle låna hamnade på verkstan så vi hade panik. I eftermiddag går flytten till deras lager då vi får tillträda nästa på onsdag! Så jag ska boka hotell idag som vi kan checka in på i två dagar, lite mysigt 🙂Jag kollar så otroligt mycket på pinterest efter quotes och de passar inte alltid helt eller har fel typsnitt, så jag googlade runt och hittade en app där du kan göra det själv!! HURRA


Jag gjorde en snygg som jag la på instagram precis


Appen heter Quotes creator

Nu ska jag fortsätta här hemma innan jag ska till kontoret och ha två möten!


PUSS

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • spännande med flytt! vi har precis flyttat till tillfälligt boende och nästa stopp blir drömhuset ?

    ByPetras 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/bypetras
    Svara
  • Så skönt att få lite hjälp med flytten så fort dessutom ? Och tack för det fina tipset, ska definitivt prova den appen ? Kram ?

    janielindahl 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/janielindahl
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!