sängbord


Hej fina ni,

Upp och ner i soffan, så fort jag känner att ryggen vilat så packar jag lite, sen lägger jag mig och andas och stretchar haha, ser lite roligt ut. Börjar se slutet på allt, hur i helsike kan vi ha så mycket saker på 44 kvm??

Jag har mellan packningen tittat (och gråtit) till Grey´s anatomy – så braaaa! Och självklart surfat på inredning 🙂 Första prio är sovrummet. Vi var på Sova i fredags, på Sveavägen, jag visste inte att de hade så centrala butiker. Patrik som hjälpte oss var magisk, herregud vilken bra hjälp vi fick. Vi provlåg säkert 4 olika sängar och det stod till slut mellan två sängar. Ska berätta vilken det blev sen.

Det dröjer nog ett par veckor innan vi får sängen så det blir provisorisk säng ett litet tag.


Jag ramlade över ett gäng med snygga saker från ett och samma ställe, speciellt dessa sängbord föll jag för men jag kan inte köpa mer svart hem haha, måste ha lite ljusa färger med 🙂


Detta sängbord är sjukt snyggt med tre våningar och ligger på 995 kr

Klicka här för att komma ditVitt är ju med väldigt snyggt!

Klick


De finns dessutom med mamortopp , svart marmor är ju så jäkla snyggt att jag smäller av 🙂 ska åka till deras butik och kika lite närmre på hur de ser ut!

Klick
Denna färg ska det vara i sovrummet , perfekta kuddar!

Grå / BlåVet inte om jag ska ha lampor på sängborden eller från väggen!

Denna är riktigt snygg och har hotellkänsla!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!