Jag på Nyheterna


Hej bästa ni,

Kom nyss hem från jobbet efter en riktigt galen och intensiv dag, två kontrakt idag – så jäkla kul. Sen kom även SVT på besök och gjorde en intervju med mig kring bostadsmarknaden och det nya amorteringskravet. Jag svarade på hur det kändes på marknaden och vad jag tror om framtiden.

Det ska bli väldigt intressant att se hur detta kommer påverka Stockholms bostadsmarknad och priserna här. Spännande tider framför oss och nu är det viktigare än någonsin att välja rätt firma och mäklare när du ska sälja!

Nu ska jag och min älskling titta på Sveriges mästerkock ÄLSKAR matlagningsprogram!

Sen packa en massa här hemma….. mindre kul


Sötnosen Alexandra skickade till mig att jag var på TV, jag satt upptagen på kontoret med min revisor och missade det haha!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!