Ett tips


Hej fina ni,

Gud vilken dag igår, så mycket på jobbet och sålde min femte bostad igår, en nyproducerad bostad som legat ute med två andra mäklare utan resultat. Jag marknadsför mina objekt via social media och de två senaste jag sålt nu har bägge sett bostäderna på min instagram. Snacka om att detta funkar, tycker det är så jäkla häftigt att jag lyckats hitta ett sätt att bli unik på en tuff marknad och kunna dra kunder på detta sätt.


Den andra är en villa som jag gjorde samma sak på. Jag tog över den från en annan mäklare, filmade området och villan. En följare på Instagram visade sina föräldrar som blev förälskade och nu är glada köpare till villan.

Jag ska på två foton idag på bostäder som ska ut, filmar alltid därifrån så de som följer mig kan få en inblick i bostaden. Sen blir det lunchmöte och massa jobb på kontoret!
Längtar efter våren så otroligt mycket just nu, det blir inte så här mycket snö nere i Skåne eller kallt för den delen. De senaste åren har vi knappt haft snö och jag är lite i chock över det här uppe haha. Så jobbigt att aldrig kunna klä sig i snygga högklackade eller en snyggare jacka.

Snart så 🙂Vill ge er ett supertips på denna viskosmatta som är en Nyhet och till ett schysst pris

Klick


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!