Gravid vecka 12 – 13


Hej fina ni,

Jäklar vad kul att ni gillar mina vecko-uppdateringar vad jag gick igenom i början av min graviditet! Som sagt, jag lusläste allas bloggar som hade gjort samma haha, just för den anledning att det är kul att läsa om hur andra har det, du är så tidig i din graviditet att du inte riktigt kan fråga folk i din omgivning.

Sömn

Katastrof, jäklar vad trött jag var. Somnade runt 21 och vaknade 04. På jobbet var jag så trött att jag gick in i vårt vilorum för att blunda ett par minuter mitt på dagen. Innan mina visningar på kvällarna va jag tvungen att sova MITT PÅ DAGEN. Detta har alltså aldrig hänt. Jag som alltid va så pigg och definitivt aldrig sov mitt på dagen levde nu för att sova.


Mat

Matlust? Vad är det? Mackor blev från och med nu all föda jag kunde tänka mig. Smör, kalkon och gurka – väldigt viktigt att det slemmiga inne i gurkan skulle tas bort haha fråga mig inte varför. Jag som alltid gillat ALL sorts mat kunde absolut inte äta varm mat. Sallad gick ok men mest var det mackor om jag ska va ärlig. Illamåendet började bli bättre men va inte helt borta ännu.


Hormoner

Här började det bli lite lättare, jag började känna igen mig själv mer – förutom den konstanta tröttheten som höll på att knäcka mig. Jag orkade ingenting, knappt jobba och definitivt inte träffa några vänner. Jag vill bara lägga mig hemma direkt efter jobb och hade panik om jag hade för mycket inplanerat. Jag kunde gå från att va superglad till jäääkligt arg.


Kroppen


Nu kunde man ana lite på kvällen att något var på gång i min lilla kropp och alla mina vanliga byxor va extremt obekväma, vid den här tiden beställde jag alla mamma-kläder enbart jeans då! Samt en hel rad av nya BHs fick flytta in. Kom fram till att Calvin Kleins va bäst för mig och mest skonsamma mot bröstvårtor haha.


Jag började söka efter inspo gällande klädsel här har ni några

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Så kul att läsa, framförallt för att jag känner igen mig så mkt. Nu va det 4 år sen jag va gravid men precis som du så va jag såååååå trött somnade runt 19 på kvällarna eller direkt efter jobbet. Sen hade jag inget riktigt illamående, förutom att jag inte heller kunde äta varm mat under två veckors tid, levde på knäckemackor. Och jag minns rätten jag åt när jag insåg att varm mat va blää, det va pasta med tomatsås och köttbullar och det tog mig 2 år innan jag kunde äta det igen. Pasta kunde jag sen inte äta på hela graviditeten. Min craving blev lemonad, mums!

  Angelica 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • spännande att få ta del i då man själv påbörjat resan, trots mina 36 år väldigt många frågor ??? du ger svar på dessa . vill sova hela tiden zzzz och ser framemot att bli lika pigg som dig, starka kvinna , och vilken gullig man du har

  Precis plussat 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Jobbigh med tröttheten ? Men ändå såå mysig läsning ? Tack för att du delar med dig ?

  janielindahl 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/janielindahl
  Svara
 • Men åhh vad spännande!! <3

  Matildaberlin 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/matildaberlin
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!