Djupa saker och karriär


Hej på era godingar,


Kom nyss hem efter massa jobb på kontoret och mellanlandar hemma innan jag ska på ett intag kl 19 här på Kungsholmen. Sen jobba med bloggen och ett samarbete med Tradera. Jag jobbar 200% och jag älskar det, det känns inte som att jag jobbar när det är kul. Självklart har jag med dagar då jag inte har ork eller det är mindre kul men när du jobbar för dig själv så är det annan sorts kick, skulle du fråga mig hur många dagar jag varit sjuk under mina 7 år som mäklare så handlar det om dagar inte veckor. Det ligger så otroligt mycket hårt arbete bakom mina dyra väskor och fina kläder, inget har kommit gratis och det gör mig ödmjuk till pengar och min framgång. Men framförallt att aldrig döma någon.


Jag tror att vårt barn kommer göra att jag drar ner på jobbet väldigt mycket även om jag tror att jag kommer kunna klara av det idag så kommer det förändras så otroligt mycket. Jag vill vara mammaledig 50 % och F 50 %, väldigt jämställt och jag hoppas det ska funka. Det är så mycket jag behöver lära mig om detta med mammaledighet mm. Skönt att det är ett par månader kvar 🙂 Kanske blir det längre för mig allt beror på hur jag och bebis mår.


Karriären har alltid varit så extremt viktig för mig, att vara självständig och klara mig själv. Inte vara i behov av att min kille ska ha pengar eller att mina föräldrar ska hjälpa mig ekonomiskt. Jag vill veta att jag skulle kunna klara mig själv om jag var tvungen. Jag ser alldeles för många kvinnor som förlitar sig på sina män och missunnar sig själva en karriär. Karriär är absolut inte för alla men man ska vara väldigt noga med att OM något skulle hända så ska man inte stå helt blottad ekonomiskt. Är man hemma med barnet i över ett år så ska killen sätta av pension till en exempelvis. Hoppas jag inte trampar någon på tårna utan istället peppar kvinnor att bli starka och tro på sig själva.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hell yeah. Delar också lika just nu är min man föräldrarledig med vår 8 mån och 2,5 åring. Egentligen är ingen av oss karriärsmänniskor men det var viktigt för oss och vi tjänar ungefär lika, jag något mer

  Matilda 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Helt rätt tänkt ?? Viktigt att få välja karriären om det är det man vill så klart ?

  janielindahl 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/janielindahl
  Svara
 • Vilket fantastiskt driv du har, rätta andan! ?

  Livin 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/livin
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!