Sena tankar kring min flytt och IndustriväggLite sorgligt att lämna denna lilla pärla på Kungsholmen som blev min trygga lilla borg när jag flyttade upp till Stockholm. Minns det som igår när jag körde in mot Stockholm i min lilla Fiat och styrde bilen mot min nya adress och min nya hemstad. Med ett bagage med inte enbart kläder och möbler utan en hel storm av känslor av att lämna bakom mig ett helt liv som jag byggt upp nere i Malmö. Ovissheten över hur allt skulle gå för mig här uppe, skulle jag kunna bli framgångsrik här? Kommer jag bli omtyckt? Kommer jag få vänner?

Tar du inte ett steg utanför din comfort zone så kommer du aldrig att utvecklas eller växa som människa. Jag har vuxit så mycket det senaste året och jag kan nu se mig i spegeln känna mig stolt över mig själv och den person jag blivit.

I veckan packar vi ihop allt här hemma och jag har en otroligt bra känsla över vårt nya område – Kvarnholmen och huset som är ett gammalt Bageri med massa industri-känsla passar och så otroligt bra.


Nbo-design hjälpte oss med våra dörrar här hemma in till sovdelen, perfekt att få lite industri-känsla.


Kommer kännas otroligt lyxigt med tre sovrum i den nya lägenheten, och en ny STOR säng haha.Min kille kom hem med massa munkar som söndags-mys – döööödligt goda!!!!!


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!