Planer på köksö


Hej fina ni,

Nu börjar det verkligen närma sig tillträde på den nya lägenheten, kan knappt förstå det. Jag som alltid renoverat ska slippa göra det. Fast jag har en tanke kring att bygga en köksö.

Från köket till väggen är det 4,4 meter vilket är riktigt stort, så jag hade velat göra en mindre och smalare köksö där i svart marmor. Älskar känslan av att ha det som en samlingsplats och extra arbetsyta! Haft köksö i min tidigare lägenhet och älskade det!


Jag gillar verkligen känslan av att duka fram en riktigt mysig brunch på köksön.Perfekt djup på denna som jag hittade, marmorn ska gå runt hela ön precis som på bilden men i svart marmor som på bilden här nere. Kan bli riktigt bra ihop med det grå köket.Köket i lägenheten ser ut så härJag köpte nyss denna snygga barvagn för 699 kr på Campadre ( Samarbete ) in och fynda ni med !!!

Så otippade saker där ibland och till så sjukt bra priser, jag har köpt mer eller mindre alla mina köksprodukter där!

Bland annat alla hushållsmaskiner från SMEG


20 % på hela sortimentet – love it.

Klicka här


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • hej! förälskade mig fulltständigt i barvagnen, men kunde inte hitta den längre på campadre. Kan du snälla dela med dig vilket märke det är

  Julia 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • ååå, mitt drömkök innefattar en köksö!?

  Anjajerninger 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/anjajerninger
  Svara
 • åh det är ju så himla snyggt med köksö!!!

  alexandrai 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/alexandrai
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!