Tufft


Hej fina ni,

Idag är jag trött, otroligt trött. Gårdagen tog verkligen mycket energi och jag har kört på 100 % med bägge jobb och nu börjar det kännas ordentligt. Stop stop stop måste jag säga till mig själv. Så det är exakt vad jag gjort idag. Jag har jobbat hemifrån och skött alla mail mm utan att stressa runt med allt. Väldigt skönt.

Min fredag består av jobb och i kväll ska jag till Nacka för att passa mina syskonbarn! Sen in till stan igen och möta upp lite vänner på en restaurang.

Hoppas ni njuter av er fredag

Min systers kollega la ut en bostad i samma förening som vi köpt, himla kul att se klara bilder inifrån lägenheterna, fönstren är magiska och elementen – hur snyggt med svarta? . Vårt kök har jag lite planer för , just en köksö som jag vill göra i svart marmor!

Kram


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!