Idag smäller det


Hej bästa ,


Sov som en stock men drömde konstiga drömmar om att jag tappade två tänder och att en var trasig – mycket förändringar i mitt liv som håller på att hända så inte så konstigt med lite lustiga drömmar med tanken på allt nytt som händer i mitt liv. Även om det är något fantastiskt med ett barn så kan jag nog inte ens föreställa mig hur det kommer att bli. Ingen mer lugn frukosttid med en latte och sminka sig framför Netflix haha. Det ska nog gå bra 😉

Hela kontoret där jag sitter håller på att göras om och jag kommer inte vara bunden till just det kontoret utan kommer kunna vara ”aktivitetsbaserad” och sitta på vilket kontor jag vill eller hemma. Sjukt skönt kan jag säga. Så idag tänkte jag sätta mig på något härligt café och jobba därifrån med mitt mäkleri.


I eftermiddag åker jag bort till Berns och kollar till allt och väntar in alla gäster. Blir en ganska intim middag med branschkollegor där Beleco kommer presenteras – Hurra!
Spegelsalen är så himla fin! Här blir det sittande middag under tiden som vi presenterar allt


Alltid trassliga hörlurar haha, så går det när man tappar bort sina airpods, blir gaaaalen.


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • YES indeed ?

  Bisse 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/bisse
  Svara
 • Losing teeth in a dream is a common symbol representing anxiety. It tends to come up during times of transition and often points to concerns experienced by the dreamer in waking life.

  Dr Phil 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • blir stor omställning men alldeles fantastiskt … btw såååå fin du är i uppsatt hår

  Tvillingmamma 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Jag har storlek 12 med D-böj! Jag lägger allt smin med borstar och använder inte puder, min hy blir så torr av någon anlednng. Använder Sensai luminos sheer foundation med färgen honey beige – älskar den! ?

  Bisse 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/bisse
  Svara
 • Du är så himla fint sminkad! vad har du för storlek på dina fransar? och hur gör du när du sminkar dig för att inte få foundation på fransarna å dom blir ”färgade” av puder/foundation och blir sådär tråkiga?

  Annie 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Haha ALLTID, sitter i soffan med en liten spegel ser sjukt ut ?

  Bisse 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/bisse
  Svara
 • cred till dig ifall du kan sminka dig samtidigt som du kollar netflix haha! ?

  ericalinde 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/ericalinde
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!