Pirrar i magen

Hej fina ni,

Wow vad härliga ni är och vilka starka tjejer ni är som har kämpat så med att kunna köpa era bostäder och jag älskar att få läsa era historier. Ni kämpar och det ska man aldrig sluta göra. Så kul med debatt, alltid gillat att diskuttera och respekterar allas åsikter även om man inte alltid håller med så är det nyttigt att kunna argumentera för sin sak och sin åsikt – keep it up men va snälla mot varandra och gå aldrig på personangrepp! Kärlek


Åter till rubriken, jag och min älskling ligger och kollar på Riviera ( serien ) sjukt bra och har myst efter att jag har förberett mig inför morgondagens event som jag är med och håller i på Berns. Izabella har fixat en massa och styrt upp en riktigt läcker middag och goda drinkar för alla gäster vi bjudit in.


De inbjudna är mina branschkollegor


Vi ska nämligen lansera en ny stylingtjänst som heter Beleco som kommer ta Stockholm med storm! Så otroligt taggad för detta och en produkt som går hand i hand med mitt yrke.


Jag kommer tala inför gästerna i morgon tillsammans med grundaren en riktig power woman och hennes son. Älskar att kunna dela med mig av detta till övriga inom branschen och jag ser fram emot att träffa allihop!
Det är otroligt hur mycket jag växt som människa det senaste året och hur stark jag har blivit av allt som hänt. Jag undrar om de som skadat mig inser hur starka de har gjort mig. En av de som gjorde mig riktigt illa skrev ett långt sms till mig en gång och bad om ursäkt för allt hon gjort mot mig. Mitt svar var att jag förlät henne. Jag vill aldrig mer veta av henne, men jag förlät henne. En skön känsla av att aldrig mer behöva vara bitter eller arg på någon och förlåta är det mest starka du kan göra – för dig själv och säkert för henne med.Vårt lilla yrväder i magen puffar runt och jag känner mig så komplett och lycklig. Livet är bra vackert när du gått genom eld.


En härlig Ralph Lauren inspirerad outfit


Kavaj från Ralph Lauren

Skjorta från Ralph Lauren

Byxor från Zara – höga i midjan

Skor från Dune


Något liknande blir det i morgon på Berns


Igår mötte jag upp min fina Mathilda på en mysig lunch på Östelånggatan 17, samma ägare som Nybrogatan 38 och minst lika bra meny.

En av de starkaste tjejer jag vet som varit ett fint stöd, vi båda har gått igenom mycket de senaste året – herregud. Nu lyser det om henne och hon är så go att jag spricker.


Vi båda åt lax som smälte i munnen!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • hipp är min favorit, även Nils och malmö live

  Bisse 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/bisse
  Svara
 • hej! du är så himla fin ? du som kan malmö utan och innan – den bästa lunch-restaurangen? något utöver det vanliga helst ???

  Martina 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • <3 <3 <3

  mathilda 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • vänner det bästa man kan ha ❤️ ni är väl båda från Skåne? bara det ? ni är så vackra båda två och verkar starka … vänner som vill en illa ska man ta bort , men hata !!det orkar man inte , bättre att göra som du gjort förlåt ,ta bort gå vidare super blogg ❤️

  Nathalie 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Mm laxen ser så god ut ?

  JosephineJuninger 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/josephinejuninger
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!