Min vecka


Måndag

Spenderade morgondagen med att ta bilder på en riktigt fin 3,5 rok på Biger Jarlsgatan idag. Sen va jag snabbt inne på kontoret och jobbade av en massa mail och samtal. Min fina mamma kom med flyget idag så jag hämtade henne på centralen och spenderade eftermiddagen med henne på stan och en härlig lunch med min älskling. Sen åkte vi till vår nya lägenhet som är klar om 2 veckor – YAY och tittade. LÖJLIGT glad över området och hur nära det är till allt.


Har en kavaj från Veronica Virta och enkelt t-shirt från H&MTisdag

Kommer åka in tidigt till kontoret och köpa med mig världsgod latte från Espresso house – alltid en mocca latte haha. Numera ser de mig i dörren och förbereder den innan jag hunnit säga vad jag vill ha. Soja-mjölk, två pump med mocca och take-away med en extra shot.

Sen ska jag möta upp fina Mathilda för en lunch borta vid hennes jobb, mys när man hinner med att luncha med vännerna. Vardagslyx.

Mer jobb och sen lugn kväll med ett besök på Sturebadet!
Snart kommer jag inte åka inom Espresso house längre då jag blivit ambassadör för världens bästa kaffemaskinerna Jura. WOW för deras maskin och kaffe….. kolla bara på denna här ovanOnsdag

Jobb och förbereda presentation och lansering av ett event jag håller i på torsdag, så jäkla taggad och glad för detta! Träffa mamma och mina syskonbarn såklart. Önskar mina föräldrar bodde närmre.Torsdag

Äntligen dags för vårt event där jag är sjukligt stolt ambassadör för vad jag tror kommer bli Stockholms största stylingbolag! Jag ska berätta allt efter itt event, är taggad att stå inför alla människor och presentera detta. Vi har hyrt spegelsalen på Berns där det bjuds på middag och dryck!

Något jag verkligen ser är att de jag jobbar med är fyllda med positivitet, något som är så återkommande i alla de mest framgångsrika jag känner är. Det är inget de låtsas eller fejkar. De är positiva från hjärtat, de ser inga problem, bara lösningar. Exakt så är jag, jag ÄLSKAR att umgås med människor som dessa.Fredag

Jobb hela dagen, sen va barnvakt till mina fina syskonbarn och mysa ute i Nacka med dem, godis, tacos och film!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!