Bästa på länge

Vaknade upp tidigt och smet ut innan min älskling slagit upp ögonen och köpte frukost! Helt inne på müsli med världens godaste yoghurt gjord på soja från Alpro – mums!

Sen satte jag på ett maraton av suits och har börjat sortera alla mina kläder som jag tvättat, kul….

Sminkade mig nyss med mitt nya smink och jag är så löjligt nöjd med det, hur har jag kunnat använda något annat? Min hy är så len och det blir en sån galen glow av Sensais produkter!!!! Jag har även börjat med min swiss clinic roller och deras produkter som jag köpte HÄR , kommer på kampanj då och då

Jag gjorde ett helt inlägg med smink här

Tipsar aldrig om vad jag brukar använda men ni gulligast har frågat en massa!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • först och främst tack för en riktigt bra blogg med blandade inlägg. en annan fråga, har föe mig du tatuerat dina bryn? om du har är jag nyfiken på hur länge de håller och hur ofta man måste göra återbesök och fylla i? är så sugen på att testa men vet inte om det är värt det?

  Frida 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Vackra du ? Låter som en fin söndag ?

  janielindahl 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/janielindahl
  Svara
 • Vad fin du är! ?

  samanthapihlström 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/samanthapihlstr%c3%b6m
  Svara
 • Låter som en härligt start på dagen ?

  Jenka 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/jenka
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!