Älskling jag är gravid, fortsättning
Efter att chocken lagt sig ( lite ) för oss bägge så tittar vi oss runt på våra mysiga 44 kvm och skrattar, det här kommer ju inte att funka. Kanske i början men vi kommer bo i ett kaos och jag är så extremt mån om att bo bra och med bra menar jag att det är min trygga plats, en plats där jag hämtar energi och längtar till.


Vi började leta efter minst en trea , hiss, garage och tvättmaskin i lägenheten va ett måste! Tänk att bara ett par veckor senare hittade vi vår nya fina lägenhet som vi tillträder om två veckor! HURRA!

Vi var så tagna av allt och vi satt och pratade hela dagen och kvällen och vi ville bara ringa till alla våra vänner och familj och berätta den stora nyheten. Jag har aldrig velat skrika ut något så mycket som det här.

Men julen var på väg och vilket perfekt tillfälle skulle inte det vara?

Jag hade en resa bokad till Skåne för att ha en mysig spadag med min mamma och träffa min bästa vän.

Jag och min vän har alltid dröm om att va gravida samtidigt och hon fick sin lilla dotter för två år sedan som jag fick äran att vara gudmor till. Givetvis skulle jag berätta för henne att hon nu ska få äran att vara gudmor till vårt lilla barn.


Jag gav henne en present, en fin klänning i sammet till min guddotter och med ett kort där det stod att jag ville att hon skulle bli gudmor. Jääääklar vad vi grät, helt otroligt. Sån lycka. Och ännu bättre skulle det bli.Veckan efter tar även hon ett test………..

Lyckan att få dela detta med min bästis, det finns inte! FY FASEN VA KUL DETTA ÄR !!!!

Mamma berättade jag för direkt i bilen på väg från flygplatsen in till Malmö, i en rondell. Hon höll på att köra av vägen hahahaha. Min mamma jobbar som barnmorska så jag berättade flera veckor innan jag berättade till övriga i familjen. Hon tyckte det va extremt jobbigt, speciellt att inte kunna prata med det med pappa haha.


Vid den här tiden så var jag i vecka 6 och mådde kanon, inga problem alls, kände mig inte gravid. Var inte trött eller något annat. Det skulle snart förändras kan jag lova.


Resten av familjen fick veta under julen, vi hade slagit in ett paket med ultraljudsbilden , alla blev så sjukt glada, speciellt min äldsta syster som bor här i Stockholm med och har två små barn med, jag ser så fram emot att de ska ha sina kusiner så nära!!


Ett otroligt stöd av alla mina vänner och familj har gjort detta så fint, det har gått snabbt men är det rätt så är det rätt.


Från och med nu kommer ni kunna läsa om mina vecka för vecka som kommer under kommande dagar. De hamnar under fliken ”Graviditet”


Jag lusläste allt jag kommer över och minns hur mycket jag uppskattade vad de anda skrev.
Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!