Modell


Hej finaste läsare,

Jag är så glad över all hjälp med att hjälpa Oscar och hans kampanj, jag var så rörd igår av alla meddelanden och swisch som ni skickade till dem. Ni har samlat i hop så otroligt mycket pengar till familjen redan, om så bara 10 kronor så hjälper det! Tack från hela mitt hjärta.

I dag vaknade jag av mig själv och har myst framför Netflix nu på morgonen, en ny serie ”Everything sucks” sååå bra! Jag har en lite annorlunda jobbdag framför mig, jag ska fotas för ett av mina favoritklädmarken Drylake! YAY! Så glad, vi får se hur mycket min lilla mage kommer va med haha.

Ska bli lite krispiga bilder utomhus med!

Sen måste jag till kontoret och lägga ut fina bostäder 🙂

Att jobba dubbelt är svårt ibland men så himla kul.


Jag fick en massa frågor om mitt hårband igår och det är ett diadem jag köpte för 119 kr

Klicka här
Älskar att ha massa färska blommor hemma, blir glad av det!

Franska tulpaner tillsammans med eukalyptus är en stor favorit!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!