Topp tio på företaget, min och frukost


GOD MORGON!

Jag vaknade på strålande humör med världens energi, jag vet inte vad den här lilla bebisen gör med mig just nu men jag har en sån extrem lycka i kroppen att jag nästan studsar ur sängen. Vi bor fortfarande i Väsby, så jäkla härligt att bo i en stor villa och kunna parkera bilen utanför.


Jag fick mail i morse om att jag ligger i topp tio av alla mäklare på bolaget ( jobbar runt 60 mäklare tror jag ) när det kommer till antalet sålda och omsättning i företaget. Jag vet att jag måste ta det lugnt i med att jag är gravid men det är extremt svårt att inte jobba som jag gjort tidigare när jag mår bra. Jag har blivit otroligt mycket bättre på att säga nej till objekt jag inte tror kan säljas så jag lägger fokus på rätt saker, väldigt skön känsla kan jag lova. Jag är så himla tacksam över hur jag mår psykiskt och fysiskt i graviditeten nu till skillnad från i början – fy f-n! Det var hemskt.Jag sitter just nu med en skål med granola och en yoghurt som är baserad på icke mjölkprodukter – så gott!

Jag hamnar lätt i samma spår, samma rutiner haha. Nu kommer jag äta detta tills jag tröttnar! Jag har alltid skippat frukost men nu måste jag äta annars blir jag helt snurrig, inte bara mig själv att tänka på längre 🙂

I samarbete med Libratone


Jag har med mig min nya högtalare från Libratone den hörs genom hela huset ( stackars min kille ) i 360 graders ljud och har ingen slapp! JAG ÄR KÄR – så jäkla smidig och snygg!

Just nu så streamar jag framgångspodden samtidigt som jag jobbar, så sjukt härligt.

Man kan koppla in så man kan ha upp till sex högtalare kopplade till varandra, så fler ska klickas hem till nya lägenheten, en i badrummet, en i sovrummet och vardagsrum!


Hur fint smälter den inte in ?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • grattis till topp 10?? du är verkligen grym på det du gör ocv man älskar verkligen alla objekt du lägget upp! ska bli jätte kul att följa din graviditet? hare gott

  Bjurelidsfoto 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/bjurelidsfoto
  Svara
 • Grattis till Topp 10 du är så grym , allt du tar i dina händer blir till guld ? ska bli så kul och få följa din graviditet för det hoppas jag vi får ? längtar till er flytt och hur ni ska inreda nya lght / Kram ?

  Marita 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Tack gulliga du!

  Bisse 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/bisse
  Svara
 • Från house doctor ?

  Bisse 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/bisse
  Svara
 • vart är spegeln ifrån??

  hannaalundqvist 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/hannaalundqvist
  Svara
 • Blir varm och glad i hela kroppen! Så härligt att läsa att det går bra för dig både på jobbet, men även hur du mår med bebisen i magen ? STOR kram!

  janielindahl 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/janielindahl
  Svara
 • Härligt inlägg ?

  Viktorhognas 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/viktorhognas
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!