Nyhet


Hej fina ni,

Hoppas er måndag varit bra, jag har blivit nerringd, känns som alla går och tänker under helgen och ska få så mycket gjort som möjligt på måndagen hahaha.

I dag var vi på Ultraljud och allt såg perfekt ut. Skön känsla, obeskrivlig känsla att se sitt lilla barn ligga där inne. Hur stort är inte det? Jag ska bli mamma, vi ska få en liten bebis. Herregud. Får nypa mig i armen ibland. Jag har förberett flera inlägg och vecka för vecka för de som är nyfikna på det. Jag själv lusläste alla som la upp veckor på sina bloggar och älskade det!

Jag tänkte visa lite snygga nyheter som kommit in !

PUSS


Sjukt fint sidobord / Kruka med silverfatUrgulligt örngott till barnrum / Neon-skylt ”love”Här ser ni skylten på en stylin gjord av bästa Beleco


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!