Smink, spraytan ovh att va lugn


Hurra för denna torsdag! Jag sov verkligen ut och betade av lite jobb per telefon och mail hemifrån – jag ÄLSKAR mitt jobb som gör att jag inte måste vara inne på mitt kontor för att kunna jobba, känslan av frihet är ALLT för mig i mitt yrke. Jag tror det är därför jag presterar så högt, hatar verkligen när en chef ska vara på mig och bestämma hur eller när jag ska jobba!

Kl 14 hade jag tid hos finaste @Gianninazalbo och blev ursnygg med en snygg brun färg. I morgon ska jag nämligen fotas samt på kvällen ska jag på Erik Olssons stora gala, jag som nästan aldrig har klänning ska ha på mig en snygg svart klänning som jag hade på Elle-galan förra året , älskar den!

Jag passade på att uppdatera allt mitt smink då jag känner att jag haft helt fel produkter för mitt ansikte. Jag har en kompis i Malmö @mrsgrufstedt på instagram ( FÖLJ HENNE ) hon har världens tips och gör videos om sminkning och hur du håller din hy fri från acne!Massa härliga produkter från Sensai som jag kände va bäst för min torra hy!

1. Luminos Sheer Foundation LS204 Honey Beige

2. Loose powder som gör att allt smink sitter hela dagen

3. Concealer i färgen Medium

4. Bronzing puder som jag lägger för att få en solbränd look


Jag fullkomligt ÄLSKAR min foundation nu, min andra gjorde mig helt torr och sminket blev hemskt efter ett par timmar i det kalla vädret


Man får inte glömma att ta bort allt smink VARJE kväll så bästa Oscar på Kicks rekommenderade att jag skulle köpa en tvättlapp som ej ska bilda bakterier och som du kan tvätta ansiktet med!

1. Tvättlapp från Sensai

2. Rengöring från Sensai


Jag har länkat till alla produkter här nedanInget lämnades åt slumpen , nya borstar för allt var ett måste, mina gamla slänger jag! Ska göra fint i min sminkväska också och göra den lika fin!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Har faktiskt skrivit ett inlägg om det, hur arbetet idag är flexibelt och inte alls knutet till en specifik plats ?

  emmakmoberg 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/emmakmoberg
  Svara
 • Sååå många spännande tips! ?

  HandlaSmart 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/handlasmart
  Svara
 • åh den foundationen är GRYM! Vill även tipsa om deras cellular performance lotion II och emulsion – perfekt för oss ”torrisar”. Har aldrig varit så fin i hyn som efter jag började använda dessa!

  Ellinor 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Roligt att du fick så mycket gjort på jobbet ? Vackra vackra du ?

  janielindahl 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/janielindahl
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!