Vem är jag?


Hej fina ni,


Jobbat sen kl 09 och känner mig helt borta i huvudet efter att ha pratat med både säljare och köpare och försöka få de att mötas på priser som ingen av de vill sälja eller köpa för. En otroligt medling just nu och namnet i min titel fastighetsförMEDLING har aldrig visat sig bättre än nu. Detta är inget jag lärde mig under mina tre år på högskolan utan något jag fått lära mig och som sitter i ryggmärgen.

På något sätt så försöker jag hjälpa mina kunder så mycket att jag går in med otroligt mycket känslor och jag känner att helgen inte riktigt räckte till eftersom mail och samtal kom in även då. Jag måste bli bättre på att ta ledigt när jag faktiskt är det.


Jag har det senaste året insett väldigt mycket om mig själv och vem jag är, jag tar inte skit längre och jag har kommit så otroligt långt i min personliga utveckling att jag börjat säga ifrån både till vänner och kunder när det inte går rätt till längre. Det är enkelt att bli överkörd och jag vill aldrig mer bli det, varken i en relation eller inom arbetslivet. Så härlig känsla att kunna vara sin egna chef och ta egna beslut krig allt.


Jag skulle egentligen på Åretsrum-galan ikväll men jobbet och vila får gå före. Tyvärr. Hatar att tacka nej till roliga event men denna vecka är extremt fylld med saker.


Tisdag

Jag ska köra till Uppsala för ett möte kring en otroligt fin villa. Ni får följa med på instagram 🙂 Sen tillbaka till Stockholm och gå på spraytan hos bästa @Gianninazalbo , jag och mina två fina kollegor ska bli bruna 🙂 På kvällen är det visning sen mys hemma med ett nytt recept som jag såg på Jamie Oliver igår på tv. Hans program med 5 ingredienser och lättlagat är SÅ BRA.

Ingredients

 • 800 g potatoes
 • 1 small head of cauliflower (600g)
 • 1 bunch of fresh coriander (30g)
 • 1 x 1.2 kg whole free-range chicken
 • 2 tablespoons tikka curry paste

Allt sköter sig själv i ugnen – MUMS

Recept – här


Onsdag

Ska upp på mäklarmässan i Gävle som ansiktet utåt för Erik Olsson, skoj att få åka upp igen till Gävle, vi måste köra upp ganska tidigt så det blir till att sitta skönt i bilen och hoppas att ingen snökaos ska stoppa oss. Jag har hotellnatt där med så vi ska på galan på kvällen.


Torsdag

Hem till Stockholm och jobba igen 🙂 Försöka hinna till frisören och få håret fixat.


Fredag

Klockan 10 ska jag träffa fotografen Lisa H för att ta lite fina bilder på mig, ska bli så kul. Utomhusmiljö tänker vi om vädret tillåter. På kvällen är det dags för Erik Olsson gala på Bergmans och det är tema långklänning och mask. Jag har inte fixat något av ovanstående- herregud. Orkar inte med mig själv haha.Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • hej fina! kan du tipsa om var jag kan hitta fina och prisvärda heltäckningsmattor i sthlm? och sen är jag på jakt efter liknade lösning som gardintex erbjuder i malmö fast uppe i sthlm. vet du några? ?

  Ivana 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • hej fina!

  Ivana 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Fin! Förstår att det är svårt att stänga ner, känner samma sak själv! Ha en fin vecka <3

  tandlakarvillan 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/tandlakarvillan
  Svara
 • FINT

  Ellifrykback 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/ellifrykback
  Svara
 • Låter som en händelserik och spännande vecka du har framför dig ? Maten såg ju väldigt god ut + fiffigt att den sköter sig själv i ugnen! Kram fina ❤️

  janielindahl 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/janielindahl
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!