Klä upp sig, tvätta och en sak ni inte visste


Hej fina ni,

Sitter i Väsby och tagit med oss all tvätt till svärmor haha, hon är utomlands så vi passar på att bo här lite, så sjukt mysigt att byta ut lägenheten i stan mot en stor villa med massa skog runt omkring!

Jag tänkte visa de galet snygga kläderna som jag fått från Stylelevel , jag måste ha kostym på jobbet samt blusar, jag får inte ha blåjeans ( herregud vad jag saknar att gå vanligt klädd på jobb ibland ) nu när det är så kallt ute så tappade jag helt lusten att klä upp mig och hade en riktigt tråkig månad med enbart skjorta och svarta kavajer – blä.


Jag fick hem ett paket igår som var efterlängtat och som gjorde garderoben lite vårfräsch igen. Min favorit blev helt klart skjortan med snören vid armarna.
Jag har storlek smal i min skjorta, perfekt i storlek


KlickNu är första delen av tvätten inne och vi har tänt upp massa ljus och ska laga någon lunch, är så sjukt sugen på omelett med getost och valnötter – hur gott!

Ska åka iväg och handla det eller någon annan god lunch, en lite rolig sak om mig när jag har handlat och ska packa ner sakerna i påsarna så måste jag lägga kött med kött, mejerie med ost och liknande produkter. Hygienartiklar för sig osv. hahahaha jag blir knäpp och tar massa påsar för att det inte ska blandas. Jag har lite panik när jag måste lägga grönsaker med till exepmel ”godispåsen” hahahaha.

Lite rolig fakta om ni ser mig i affären med 5 kassar och 15 produkter 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!