Drömmen


Sovrum

Ett av bostadens viktigaste rum. Jag går aldrig hemifrån utan att ha bäddat sängen och gjort den mysig, känns så ofräscht att lägga sig i en obäddad säng, precis som min mamma så vädrar jag nästan dagligen täcke och kuddar samt byter sängkläder en gång i veckan, magiskt med nya krispiga lakan som doftar sköljmedel, så mycket att man känner den redan innan man kommer in i rummet haha. Jag har alltid härliga doftljus som luktar nytvättat där inne med,

I vårt master bedroom kommer jag lägga en heltäckningsmatta och sänggavel som jag redan visat er. Jag kommer även köpa en massa nya våriga sängkläder – gärna satin då de är så svala och sköna. De måste inte kosta en förmögenhet. Jag hittar nästan alltid Mille Notti och liknande märken på minst 50 % rea på Campadre ( har ett samarbete med de med) när de har sina kampanjer där – de har en just nu från Mille Notti


När jag vill ha inspiration till detta sovrum så har jag varit inne på Zara Home och hittat exakt hur jag vill ha det hemma med så jag tänkte tipsa om de saker som jag klickade hem nyss


Här hittar ni denna ljuvliga färg och kvalitén är underbarAtt vila huvudet på dessa kuddar – ja tack

KlickSnyggt sidobord som kan användas som sängbord


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!