Matlagningskurs

Wow vilken kväll igår! Richard Juhlin bjöd in till matlagning och massa underbar mat i form av ost och chark! Längesen jag åt så smakrik mat. Tillsammans med deras alkoholfria bubbel kändes det som en riktigt bra onsdag! Stämningen, lokalen och sällskapet var tio poäng.

Så starka och fina tjejer jag har i min omgivning! Vi lärde oss allt om ostar och ekologiska val. Herregud vad jag är glad att jag verkligen försöker tänka på miljön och kroppen genom att köpa ekologiskt. Måste bli bättre inser jag efter igår.

Efter föreläsningen av världens härligaste ägare så gick vi en trappa upp till köket och lagade pasta, vi gjorde egen deg och fyllning med ost och tryffel…. wow! Första gången jag lagat hemmagjord pasta! Jag gick strategiskt ihop med Forni som är halvitalienska haha

Resultatet blev precis så gott som vi hoppats på.

Vi fortsatte middagen där nere och vi kan nog alla erkänna att inte ett enda par byxor inte var uppknäppta efter middagen Hahahah!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • tänk på att inte ta massa plastpåsar när du handlar, om du vill tänka på miljön…

  Fanny 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • shit vad härligt. vart kan man boka en sån?? ? och kan man boka in med andra okända?

  inourthoughts 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/inourthoughts
  Svara
 • Kika in hos mig och följ min blogg om du gillar den så följer jag tillbaka ?

  kristinis 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/kristinis
  Svara
 • Vad roligt att få göra egen pasta, såg jättemysigt ut ?

  janielindahl 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/janielindahl
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!