Mitt hår, dag och att mäkla


Jäklar, denna dag har känt så otroligt lång. Jag har hunnit med så sjukt mycket alltså haha. Var hos bästa Emelie på hairtalk och blev urfin i håret, ni som följer mig på instagram fick se min förvandling haha. Jag har bra tjocklek på håret men jag kan inte få den där sista biten att bli fin och tjock så då får man ta till lite hjälp 😉

Efter det så hjälpe foodora mig att hinna med möten och budgivningar samtidigt , jag bjöd tjejerna i mitt team Kungsholmen på vietnamesiskt – så. jäkla. gott. Hur fräsch mat är det inte??

Tjejerna var lika glada som jag för all mat och vi orkade hälften ( hej lunch i morgon med ) sen hade jag ett otroligt härligt möte ute i Hammarby sjöstad med en ny samarbetspartner som ni snart ska få se i bloggen – så stolt över min agent som tar fram de bästa samarbetena till mig –

Jag hann ducka trafiken och hade två riktigt roliga intag med härliga kunder och så galet fina lägenheter, hur kan alla ha det så fint hemma haha!!!

Mötte upp mitt livs kärlek och hämtade upp mat som han handlat, han lägger märke till små saker…. saker som jag säger i förbifarten – jag var sugen på pannkakor igår så han hade köpt alla ingredienser så jag kunde få äta det ikväll, sådana små saker som gör att mitt hjärta svämmar över och blir tårögd. Tacksamheten över att älska någon så mycket att det gör fysiskt ont ibland.
ÄLSKAR DETNotera gärna mina skor haha, finns inget skönare än UGGs – snyggt ? Njae det är nog inte därför mina säljare anlitar mig haha


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!