Min vecka – fullt ös


Hej mina små troll,


Föra veckan försvann otroligt snabbt och det var massor med mitt jobb som fastighetsmäklare. En otroligt tuff veck då jag hade mycket möten, visningar och förhandlingar. Detta resulterade i tre kontrakt vilket jag är sjukt glad över. Kanske blir denna vecka lika bra på försäljningen – hoppas.

Det. tråkiga med att jobba så mycket är att träningen blir lidande – 0 dagar på gymmet. Enbart en liiiten power walk i solen i lördags.

Här kommer som alltid min vecka och den är lite lugnare och fylld med massa roliga saker.


Hela dagen är avsatt till jobb, möte kl 09 och visningar till kl 20, prata med spekulanter och va på kontoret hela eftermiddagen!


På morgonen ska jag till bästa Emelie på hairtalk och sätta i nytt hår, varit utan nu i två veckor – skönt! men nu var jag redo för lite nytt fint hår 🙂

Sen blir det kontoret och ett möte kring ett samarbete på deras kontor! Fasen vad jag älskar att blogga med, perfekt kombo med mitt andra jobb!Börjar morgonen med pressfrukost för Asplund som lanserar sina nyheter – mys! Sen ska jag till kontoret för att gå igenom en föreläsning vi ska hålla i Gävle för studenterna där, kul!
Resten av dagen blir det jobb och visningar!

Kanske ta mig till Sturebadet


Vara på kontoret hela dagen och få ordning på alla mail mm. En bostad på Kommendörsgatan har stylats och jag ska dit även gällande ett samarbete och se hur stylingen blev!Börjar dagen med frukost På Oscarsteatern och Årets rum. Perfekt när det är frukostevent så jag kan vara med 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!