Herregud vi gjorde det

Hej bästa ni!!!

Lyckorus samtidigt som jag får lite svindlande känsla i kroppen! Efter en massa nätter av dålig sömn och konstant tänk så slog vi till på att köpa en ny lägenhet tillsammans! Vilket jäkla steg, med min underbara pojkvän som jag är så fruktansvärt kär i. Livet alltså så upp och ner det varit för mig det senaste året. Jag vågar knappt tro på detta, att allt löste sig. Att jag får lov att känna detta rus av lycka….

Världens finaste 4:a har blivit vår!

Efter att ha bott på 44 kvm så kommer detta kännas sååå stort haha och det har verkligen kliat i fingrarna att få inreda mer yta!

Det ska bli så kul och jag hoppas ni följer med mig i VÅR NYA LYA!!

Industrikänsla deluxe i hela bostaden är det!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!