Min vecka

Hej fina ni,


Detta kan vara en av dem mest fullspäckade veckorna jag har sedan jag flyttade till Stockholm. Jag har så extremt mycket på jobbet ( jag älskar det ) samt privata saker som är på g. Jag känner mig på något sjukt sätt jäkligt lugn i allt och har koll. Jag vet inte riktigt vad det är, om det är det nya året som har fått mig mer strukturerad eller något.


Idag har jag varit på kontoret hela dagen och jobbat med budgivningar, har haft ett fantastiskt flyt med mina försäljningar och få in bra bud på objekten. Nu ska bara säljare och köpare komma överens och allt ska klaffa!

I kväll blir det två visningar och sen ett kontrakt…. nämligen den lägenhet som jag och min kille vill ha. Jag har kontraktet framför mig och det är så galet att vi kanske snart flyttar till 90 kvm – DÖR!

Ikväll ska lägenheten storstädas för vi ska visa den i morgon – håll tummarna att dem vill ha den.Börjar kl 09 med skatteföreläsning på kontoret sen teammöte med mitt Kungsholms-team.

Jag ska fota en galet fin tvåa på Kungsholmen och styla upp balkongen lite!

Jobba resten av dagen på kvällen har jag blivit inbjuden till gå på biopremiären Maze Runner – så kul!


Dags för företagets månadsmöte kl 09. Sen har jag tre foton den dagen, herregud. Så sjukt hur bra jag kommit in i allt redan. Så tacksam!

Mellan alla foton ska jag dessutom på ett intag haha. Förstår ni nu att detta är en galen vecka!

På kvällen ska jag på middag med hela kontoret – får se så jag verkligen orkar detta. Måste vila och lyssna på kroppen med.

Det är på Austin Food work, verkar så gott!


Två intag vilket innebär att det är kunder som vill att jag ska värdera deras bostäder inför eventuell försäljning. KUL!

Sen ska jag som tur är bara vara på kontoret och få ihop allt jobb.


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Vilken inspirerande blogg du har!

  67kvadrat 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/67kvadrat
  Svara
 • Åh vad kul och mysigt med bio och allra särskilt premiär!!

  isabelw 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/isabelw
  Svara
 • Härligt med flytt till större! Det är bra att du lyssnar på kroppen om den säger ifrån, även vid fullspäckade veckor. ? Men det låter som du har kul i alla fall ?

  Bruksgatan35 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/bruksgatan35
  Svara
 • VAd skönt med en så stor lägenhet ? Jag flyttar på lördag och blir sambo ?

  Missjennifer 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/missjennifer
  Svara
 • Tjohoo vilken vecka ? men så mkt spännande på gång , bara det ger ju energi … All lycka till att ni säljer och Grattis till nya boendet wiiii så kul det ska bli att följa till det nya boendet ,är det nytt eller gammalt?? Så kul

  Pernilla 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Åh. Den filmen ??? Jag och min 13-åriga grabb har väntat på denna filmen i över 2 år nu. Håller tummarna för att den är bra!!

  Marie 0000-00-00 00:00:00
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!