Få finaste hyn

I samarbete med Campadre


HURRA!!!!! Som jag skrev tidigare i veckan så har jag samarbete med Campadre som har olika varumärken som går på kampanjer i ett par dagar. I dag kom världens bästa Swiss Clinic in och dem har totalt räddat min hy.


För 2 år sedan började jag få jättemycket plitor i pannan och acne kring hakan. Jag testade alla behandlingar som fanns samt alla dyra krämer och tvättar. Inget funkade. Blev galen med tanken på att jag började gå mot 30 år och inte haft problem tidigare.


Min tjejkompis som haft samma problem tipsade om Swiss Clinic och detta är ta mig tusan det enda som hjälpt att hålla min acne runt hakan och i pannan borta.


Jag skulle ALDRIG tipsa om jag själv inte blivit hjälp och säger bara KÖP ni kommer älska rollern. Jag maxa på direkt på mina ärr med 0,5 i djup och i pannan 0,2.

Just nu kan ni få 66% rabatt på deras sortiment!

Haha jag studsar upp och ner för jag har gjort av med min roller i min flytt och bara varit seg på att fixa så nu jäklar ska jag få fin hy igen.


Ni blir medlemmar här så ni kan köpa produkten!

Ni blir medlemmar här så ni kan köpa produkten!


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Åhh sååå bra tips har samma problem med hyn , hjälper den blir jag så lycklig tack för detta / 2 barnsmamman

  Molly 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Tack för tips!!!
  Och på tal om tips, jag behöver en ny dator nu till mitt företag samt bloggen, jag har skrivit ett inlägg vilka jag velar mellan.
  Jag behöver allas hjälp och rekommendationer.
  Kramiiis<3

  chloenelson 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/chloenelson
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!