Min vecka


Herregud vilken start på veckan…

Måndag

Var på kontoret kl 09 och hade möte kl 10 , vi gick igenom hur marknaden känns för oss mäklare, den enda rätta källan att fråga med tanken på hur media håller på , förstår dem inte hur mycket dem påverkar marknaden negativt?? Besökarna är tillbaka på visningarna och jag har haft en budgivning idag på över 500.000 kr, hurra! Jag hade 54 sällskap på Frejgatan 53 igår och över 30 sällskap på en annan. Totalt har jag haft över 100 spekulanter att ta kontakt med idag, lite slut i huvudet nu 🙂

Sen hade jag tre visningar på kvällen , var klar 19.30 sen körde jag till maxi för att handla massa mat. Puh, kom hem vid 20.15 och lagade korvstroganoff, världsgod!

Nu ligger jag här i min säng och äter fruktsallad på ekologisk frukt – saaaatan va gott det är!


Tisdag

Har foto kl 09.30 som ni får se på instagram, snygg sekelskiftes trea! Sen ska jag träffa Veronica Virta som är grundaren till klädesmärket med samma namn, ska kika på massa snygga kläder med henne!

Efter det blir det lunchmöte gällande mäkleriet, i ständig utveckling, älskar det!

Jag har flera samtal och mail under dagen samt avsluta och påbörja budgivningar – så kul!


Onsdag

Den här dagen kommer jag knappt veta vad jag heter. Jag har tre foton den dagen där jag dessutom ska fixa till dem med min styling. Jag får inte glömma att andas här mellan jobben, jag tar snabbt på mig för mycket och får inte glömma bort mig själv.

Så enkelt att köra på i 110 när det är kul.


Torsdag

En PR-firma har bjudit in till frukost på deras kontor så jag startar min dag där sen köra till kontoret och svara på mail och allt annat jag gör haha


Fredag

Slutet på veckan och alla bostäder jag fotat under veckan ska läggas ut på Hemnet, mycket fix inför detta. Jag brukar komma in vid 11 dessa dagar för att få en dag med lite mer lugn. Skönt!

På kvällen blir det mys med min kille såklart och fixa i lägenheten inför försäljning.


Lördag & Söndag

Njuta, gå på massage, kalas för min killes guddotter och jobb på söndagen!!
Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Jag har spenderat de senaste 4 åren med min kille och nu ber jag dej om råd, hur vet jag att han är den rätta eller hur vet jag om han är fel kille för mej ?

  Fanny 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Älskar din blogg och Instagram, så inspirerande <3<3 Hoppas verkligen du får njuta av ledigheten lite på lördagen i alla fall. Trots att man ofta vill köra på i 110 är det minst lika viktigt att göra ingenting då och då <3

  AmandaWibergs 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/amandawibergs
  Svara
 • Så god fruktsalladen ser ut ?

  Sarah 0000-00-00 00:00:00 http://CheerSarah.devote.se
  Svara
 • Kör hårt! <3

  matildastrandberg 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/matildastrandberg
  Svara
 • Härligt!!

  feliciaottosson 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/feliciaottosson
  Svara
 • Wow vilken arbetsvecka , men verkar så rolig ändå , avis då mitt jobb är samma samma varje vecka , men var rädd om dig superwomen ❤️

  Helly 0000-00-00 00:00:00
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!