Vilka som köper följare


Hej bästa ni,

Med över 500 kommentarer på min och Janas kampanj #nufårdetvaranog kan vi lugnt konstatera att vi nått ut till en otroligt bred massa av folk som håller med oss och som stöttar vår kamp om att de som köper följare, likes samt kommentarer inte år obemärkt förbi. Vi har tagit en ståndpunkt för alla små som stora företag som känner sig lurade av ”influensers”. Många av oss lever på att blogga samt instagram. Vill konton förstöra chansen för dem som vill marknadsföra sig genom att ha fejkade följare som inte genererar något ?

Nej, vi vet nu.

Företagen vet vad dem ska titta efter och vilken statistik dem ska be om, antalet följare spelar ingen roll, det är vilka som följer dig som är avgörande.


Vilka är det då som köper följare, likes och kommentarer?Jag har en teori, det är människor som inte är redo att kämpa. Människor som är beredda att fuska och lura företag för att kunna tjäna pengar eller få gratis-grejer. Människor utan moral eller samvete.

Dem som inte lärt sig att du måste förtjäna något genom hårt arbete, en person som helt enkelt vill ta genvägar genom livet.Jag kommer aldrig ge några namn på de som uppenbarligen har köpt följare, de förtjänar inte ens det rampljuset.

Flera bolag har mailat och tackat oss för all information kring hur de ska ta reda på vilka konton som kan tänkas vara boostade med fejkföljare.


Tack igen för alla hundratals delningar och er hjälp i att se instagram som en stark reklamplats att fortsätta växa och bli en viktig del i företags marknadsföring.

____________________

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!