Husvisning

I Samarbete med HusCompaniet


Minns ni dagen jag var på husvisning av stenvillan utanför Malmö? Nu är det äntligen dags för dem att visa upp huset som man kan skräddarsy efter sina egna önskemål, mina föräldrar blev eld och lågor när jag varit fär och kontaktade arkitekten direkt gällande en tomt vi har. SÅ kul!


Det är i Skåne samt Halland med gräns till Göteborg som har möjligheten att använda detta bolag

Öppet hus söndag den 14 januari kl 12-16 :

Är du intresserad av visning på en annan tidpunkt är du välkommen att kontakta våra säljare på tel 040-668 88 88
Adress:
Klagshamnsvägen 109, Bunkeflostrand
Hustyp: 1-planshus, rakt
Boyta:
155 kvm
Tomtstorlek: 1016 kvm


Här kommer ni till huset


.

I samband med att jag flyttade till Stockholm så inser jag helt enkelt att bo i en fristående villa nära Stockholm kommer bli väldigt svårt med tanken på priserna här uppe. Jag är så avundsjuk på er nere i söder där ni kan köpa tomt och bygga hus och ändå bo nära en storstad som Göteborg eller Malmö.

Jag bodde i en stenvilla från 20-talet i Malmö min första bostad som jag köpte, i med att jag är mäklare och vet vilka risker det finns med vissa årtal på byggda villor så gjorde vi inte ens en besiktning.

Hela huset var byggt i sten precis som HusCompaniet och riskerna blir extremt låga samt mindre underhåll. SKa jag någonsin bygga hus så kommer det definitivt läggas pengar på stenhus från dem!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!