Jag tipsar

God morgon!!!

Vaknade av en mardröm tidigt och hade svårt att somna om, otroligt hur vissa mardrömmar kan klamra sig fast i flera timmar som ett kallt obehagligt täcke. Det var en dröm från mitt förflutna och mitt gamla liv, jag var tillbaka i malmö och med en vän som gjort mig så illa. Jag kunde inte säga nej i drömmen precis som i verkligheten, känslan av att någon som man tror vill en väl leder en in i elden. Ryser när jag tänker på det, kan det vara så att hjärnan och det undermedvetna hanterat det som hänt?

Ska ta ett bad och få bort det hemska efter detta inlägget!

I går hade jag dejt med min kille, jag hämtade upp honom och vi körde till Supper! Jag hade redan kollat menyn och var så taggad haha! Herregud vilken mat! Jag älskar när man kan beställa flera smårätter och dela! Precis så var det där!

Jag är ju helt beroende av lemonad så gissa om jag blev glad av detta! Smak av ingefära och citron MUMS

Deras klassiker som ni MÅSTE ta är chili på högrev….. mums! Tilltugg är chips och vispad creme fraiche!

Tacos med fläsksida och syrad lök -wow!

Samt ryggbiff med koriander och jordnötter, orkar inte så gott haha!!

Räkor i olivolja med vitlök med krispigt bröd och aioli!

Vet inte hur men jag lyckades få i mig churros till efterrätt med haha

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!