Min vecka

Hej bästa ni,


Hoppas er måndag har startat bra! Jag tänkte visa hur min vecka ser ut och planera lite själv med haha 🙂


Måndag

Va uppe tidigt och hade möte med hela kontoret kl 10, gick igenom helgens visningar. Hela dagen är det kontorsjobb med återkoppling till alla som var på visningarna igår. Sen ska jag iväg och fylla på mina fransar, så skönt! Ikväll är det omvisningar och jag borde vara klar vid 20. Sen ska det fixas en jäkla massa hemma! Vi ska tömma och göra fin inför fotografering för den ska ju säljas! Så spännande!!!!


Tisdag

Ännu en jobbdag på kontoret, ska ha möte på kvällen så jag ska börja lite senare! Funderar på att njuta lite på Sturebadet innan dagen fylls med kontorsjobb!


Onsdag

Svara på mail samt skicka iväg alla fakturer kring samarbeten jag ligger efter med, jäklar alltså. Men det är positiva saker haha! Helt galet hur allt har vuxit så snabbt! Snacka om att jobba 100% med två jobb just nu.

På kvällen ska jag bjuda ut min kille på en dejt 🙂 vi ska ut och äta och bara snacka, älskar det!


Torsdag

Jobb på dagen och sen träffa upp min fina @jessicafredriksson för spa och mys, kan det bli bättre? Knappast!


Fredag

Börja dagen på Sturebadet med träning och svara på lite mail, så skönt! Gå en promenad med en säljare som är så jökla härlig!


Helgen

Inga planer alls, precis som det ska vara!!!!Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!