Söndag


Hej fina,

Ligger med ett leende på läpparna efter denna helg, mina underbara tjejer som var uppe. Herregud vilken härlig kvalitetstid vi haft, massa god mat och snackat och löst världsproblem. Dessa tjejer ger mig så mycket energi och ger så jäkla bra råd om allt i livet, karriär som privat. Håller hårt i dem!


Vilket väder Stockholm bjudit på idag, perfekt väder att visa lägenheter. Det var riktigt bra tryck på alla visningar, det känns som många är sugna på att flytta.


Efter våra visningar hämtade jag upp min kärlek och köpte färg till sovrummet, sen åt vi middag på Sjöpaviljongen, vilket ställe! Detta ska bli tradition att åka hit varje söndag efter en massa jobb, sitta och snacka och äta världsgod mat.
Snyggt ska det vara 🙂

Här kommer ni till lägenheten


Hela himlen var sagolik nere vid lägenheten! Älskade Stockholm


Det ligger precis vid vattnet i Alvik, älskar öppen spis, blir så mysig känslaJag åt Wallenbergare med potatispuré och chokladfondant till efterrätt -wow på bägge


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Underbara bilder, på en underbar blogg! Vill du följa mig så följer jag tillbaka, de hade varit så roligt att få fler bloggvänner då jag är ny på Nouw! ? Tidigare en av örebros största bloggare. Ha en fin Kväll!

    kristinis 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/kristinis
    Svara
  • Å så härligt<3:) Om du som jag gillar mat och prova nya resturanger måste du prova där vi var igår i Malmö. Mitt nya favvostället, la upp en bildbomb från gårkvällen. Kramis<3

    chloenelson 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/chloenelson
    Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!