Min dag

Heeeej på er,

Hade världens mysigaste morgon! Ibland kan jag inte förstå att jag har ett så jäkla bra jobb som tillåter mig att bestämma mina egna tider och hur mycket eller lite jag ska vara på kontoret. Det är verkligen allt för mig att slippa tvingas vara någonstans på en speciell tid. Mina dagar är ju så olika att jag ibland slutar kl 20, då kan jag omöjligen vara inne kl 08 på ett kontor utan att bli knäckt!

Så jag njuter så av min lugna morgon och tid att bada och njuta!

Igår mötte jag upp tjejerna på Mall of Scandinavia och besökte Choco Mania….. OMG VAD GOTT! Vi alla dog av de magiska smakerna! Ni måste dit och äta/dricka! En chokladdröm!!!!

Shaddi passa på att ta en selfie och jag dog hahahaha

Nu ska jag möta upp tjejerna för en kaffe och mys!

Puss

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!