Chanel, fredag och inredning


Hej fina ni,

Jäklar vilken härlig fredag jag hade! Var på så jäkla bra humör från sekunden jag vaknade och har känt mig på levande på något sätt, jag har så härlig och fin energi runt omkring mig, människor som vill mig så väl. Jag har rensat så bland dem som var negativa och pratade illa eller hittade på lögner.

2018 bär med sig så mycket kul och jag ser en sån skillnad i hur jag mår och vilka jag har i mitt liv, jag blir stolt över att man kan börja ett år på botten och sluta som jag gör. Starkare för varje dag som går. Ingen mer onödig stress eller press. Jag ska försöka bomba er med energi via datorskärmen samt berätta hur jag mådde när allt var som sämst, att skilja mig och börja om, jag vet att ni är många som vill ha förändring men inte vågar med jobb mm. Detta kanske kan hjälpa lite.

Jag och Figen tog barnen så Anna fick lite tid för sig själv, vi smet runt i två timmar i olika inredningsbutker i Stockholm och fick inspo till max!

Här får ni den med såklartBörjade med att besöka Posh Living i Mood Gallerian – snacka om snygga saker, deras nyheter får en att bli galen av ha-begär 🙂

Vasen med blommorna va såå snygg!


Jag fick många frågor kring stolen här uppe och jag hittade den på hemsidan

StolTulpanerna, ÄLSKAR tulpaner!Jag blev fullkomligt förälskad i bordet med stenskiva, det är något speciellt med runda bord, så socialt. Om vi köper den nya lägenheten slår jag till!

Bord


Jag hade Per Söderbergs bord i min gamla lägenhet, jag är så galet sugen på det i marmor om det får plats i den nya lägenheten.Hamnade på Chanel med och unnade mig en sak 🙂 Visar sen!


Galet snyggt överkast sprang vi på på Zara homeUnderbar lunch på Tures

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!