Min vecka

Hej!


Vad kul att ni gillade mina mål och själva blev peppade! Det som är meningen med sånt här jag älskar att inspirera och få kvinnor att vilja ha en karriär och mål här i livet. Jag sitter just nu på kontoret på Erik Olsson och svarar på alla mail som kommit in under julen och kommer ikapp med allt, så jäkla skön känsla kan jag lova. Suttit och betalt alla mina räkningar med, skönaste känslan.


Tänkte visa hur min vecka ser ut!


Måndag

Tisdag


Onsdag

Var inne på kontoret redan 08 för att få styr på allt, hantverkarna är hemma hos oss just nu och fixar fönstret – äntligen, ni anar inte vilken kaos det är där just nu. Kläder överallt. Lägenheten är alldeles för liten för två personer haha. Tanken är att den ska fotas inom två veckor och säljas asap.

Ska på ett foto på Kungsholmen kl 13.30 en ny fin trea som ska säljas! Jag ska styla upp balkongen med lite kuddar och så så den blir fin, ni får se före och efter sen!

Sen ska jag iväg på årets första PW, en skön runda på minst 30 min väntar!Torsdag

In på kontoret och jobba en massa, har två intag denna dag med folk som vill sälja sina lägenheter – kul! Januari är verkligen en bra tid att sätta igång att jobba innan alla är tillbaka från semestern!

Mina fina vänner Figen och Anna är uppe igen hos mig och vi ska äta på restaurang på kvällen, antingen un Poco eller Ags! Tjejerna får bestämma – mysigt!


Fredag

Ska starta dagen på Sturebadet , simma och äta frukost. Finns ingen bättre start alltså .Sen ska jag till LV och köpa en ryggsäck jag suktat efter ett bra tag. Sen hänga med tjejerna!Lördag & Söndag

Mysa, mysa och åter mysa haha! Lugn helg med andra ord. Jag har en visning på söndag annars ska vi ta dagarna som dem kommer, kanske njuta av lite afternoon tea och blir vädret som dem lovar en hel del promenader!Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!