Dagens tips

Hej bästa ni,


Ligger helt utslagen
i sängen efter jobb och lyx! Mitt ena möte på kvällen blev avbokat och helt plötsligt hade jag massa tid och jag passade på att fixa mina naglar som tagit en liten paus, nu har jag nya fräscha naglar – love it. Dem hade för ovanligheten även tid för pedikyr direkt efter så fötterna blev masserade och fina!


Jag och en tjejkompis snackade för någon dag sedan, hon har barn och klagade över att alla byråer till barn var så fula eller jäkligt dyra. Jag hittade det absolut bästa tipset till henne som inte lämnar ett stort hål i plånboken!


Byrån TARVA från Ikea går att göra hur snygg som helst, den är egentligen i tråkig furu. Hålen är redan förborrade så man kan sätta vilka handtag man vill och inte vara rädd för att misslyckas med att göra hål och få dem i rätt nivå.

Byrån kostar 799kr

Måla först byrån med två strykningar halvmatt snickerifärgBilder från IKEA

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!