MIna mål


Hej fina ni,

Har jag berättat att jag hittade mina mål för ett par veckor sedan?Jag hade gjort ett stort A3 papper där jag skrivit ut olika mål jag hade när jag startade som mäklare, det var väldigt materiella mål men även mål inom karriären samt resor. Helt otroligt så hade jag uppfyllt alla mina mål. Blev väldigt rörd när jag såg detta och lovade mig själv att göra en för 2018. Så här sitter jag nu och har samlat en hel del inspo till mitt 2018 och tänkte dela med mig till er av det och kanske sprida lite inspo till er och ert kommande år inom skola, familj , kärlek eller karriär. NI bestämmer vad ni vill satsa på!


MIna mål för ett par år sedan såg ut så här:


Bli topp tio mäklare i Malmö ( Jag blev topp 5 – hurra )

Åka till New York ( Det var på håret att jag hann, hösten 2017 åkte jag med min kärlek dit )

En rolex-klocka ( Den köpte jag för två år sedan, älskar den! )

Bli årets rookie på mitt bolag ( Jag klarade det !!! )

Chanelväska ( Köpte min andra detta året – YAY )

Eget boende ( Det köpte jag för fyra år sedan, en villa och sen en lägenhet efter det! )

SÅ galet att jag lyckades med mina mål som jag satte då som 25 år!


Idag ser mina mål lite annorlunda ut, mindre materiella saker och mer saker som utvecklar mig!


En weekend till Rom, älskar staden och allt vad den har att erbjuda, kultur, mat och vädret. Vill uppleva staden igen och ser fram emot att unna mig det!– Sälja 50 bostäder innan augusti , tufft men det är helt klart ett motiverande mål jag vill ha!Köpa en 4 rok som ligger ute just nu, måste få det att klaffa med att sälja denna och köpa, jag ska fixa det!!! Är otroigt kär i hela huset som är en gammal fabrik som genomgått en totalrenovering!


Träna minst tre gånger i veckan på Sturebadet där jag har medlemskap, de tär ro för kroppen och riktigt bra för hälsan att röra på sig!


Skaffa en till tatuering, älskar mina jag har och vill ha en till!– Träffa min familj ännu mer– Den absolut tuffaste, skaffa ett landställe som vi kan åka till på sommaren, drömmen är på Gotland.


– En bild på min kärlek måste vara med och det är att uppskatta honom och allt vi har. Mysiga middagar hemma och romantiska saker i massor.


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Gud vilka härliga mål! ? Följ gärna vår backpackingresa genom Asien! ? Just nu är vi i Thailand ??

  emeliegronberg 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/emeliegronberg
  Svara
 • Fina du<3
  Har också nått mina mål, nästan i allafall.
  Ett av dom var att hamna på topp 20 listan, nu när jag loggade in på bloggen ligger jag på 21, blev så glad!
  Mina andra mål var: egen lägenhet och det har jag sen 2 månader tillbaka och resa till Australien och Usa i vinter.
  Väldigt glad Chloe idag, hoppas ni också får en bra dag<3

  chloenelson 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/chloenelson
  Svara
 • Riktigt härliga mål du satt upp! Och så jäkla grymt att du lyckats nå alla dina tidigare mål, så inspirerande ?? Jag och min man ska sätta oss och prata om och skriva upp våra mål för 2018, både egna och såna vi vill uppnå tillsammans ?

  Vackravardag 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/vackravardag
  Svara
 • Vilka härliga mål, och kul att du klarade dina gamla, du är grym!!

  tandlakarvillan 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/tandlakarvillan
  Svara
 • Wow vilket dröm hus! Så bra att ha mål att sträva mot! Och minst sagt inspirerande mål du hade för några år sedan! Kram <3

  rebeccadenise 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/rebeccadenise
  Svara
 • Så inspirerande! När satte du målen, vilken ålder? Och hur gammal är du idag? Kan du berätta lite mer om vart du pluggade och om utbildningen? Kram <3

  sandravanessa 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/sandravanessa
  Svara
 • Härliga mål! Ger verkligen måbra-känsla! Kan tipsa om Milano (om du ändå ska till Italien ? och Garda-sjön. Så vackert!!! Gott nytt år!

  Camilla 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Bageriet ser otroligt fint ut, förstår att du vill bo där ? Så fina bostäder Oscar Properties har, väldigt drömmiga!

  JOHANNA 0000-00-00 00:00:00
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!