Gott nytt år

God morgon!!

Hoppas ni inleder det nya året på bästa sätt 😉 själv ligger jag i morgonrock och myser!

Vi hade en sjukt mysig dag igår som startade med massage i 90 minuter och sen Sturebadet för lunch och häng i poolen! Så jäkla mysigt var det, självklart tillsammans med min kille som gör mig så otroligt lycklig! Tänk om jag hade vetat detta i början på året att mitt 2017 som började på värsta tänkbara sätt skulle sluta så här bra? Men mer om det i ett annat inlägg!

Var så skönt att göra sig iordning där med en fluffig morgonrock och stor spegel. Vi skyndade hem och bytte om för vi var bjudna till Niclas och finaste Josefin för snittar innan Miss Voon!

På miss voon åt vi tills vi höll på att spricka haha, jäkligt gott !

Jag firade in det nya året med iskall fanta så jag körde oss ner till kajen för att inte njuta av regnet, så typiskt att det ska regna just då men det kändes på något sätt som ett bra avslut på ett riktigt hemskt år.

Så tråkiga vi var men vi orkade verkligen inte ta oss ut sen utan körde hem och bara njöt av att ett nytt år var på väg och allt kul vi kommer vara med om, nykära och nytt jobb 2018!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!