Igår

Herregud. Vaknad typ nu haha! Inte så konstigt med tanken på att vi la oss kl 03… längesen jag va uppe så länge, anledningen är att jag fick ett Nintendo switch i julklapp och jag tokspelar Zelda Hahaha, min fina kille gick och köpte nytt spel till sitt ps4 så han med kunde spela då jag är helt inne i mitt!!!

Så jäkla kul va det!

Innan dess hade jag mött upp mina kompisar som bokat bord på yuc, älskar deras tacos!!! Massa skratt blev det och det känns som alla börjar återvända till Stockholm 🙂

Ska iväg och äta lunch med @jessicafredriksson sen vi har en hel del att snacka om! mysigt värre! Ska till mitt favvo-ställe Nybrogatan 38!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    senaste från Home

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!