Nyhet


Hurra!


Vi är tillbaka i Stockholm igen, har saknat lägenheten och alla kläder haha, jag har på riktigt levt i ett par träningsbyxor från H&M under hela min vistelse i Åhus, de var precis så jag bytte om till julafton – slappis! Men det finns ju inget bättre än att knappt sminka sig och bara mysa runt och elda i de öppna spisarna vi har hemma, resten av familjen höll på att svettas ihjäl medans jag njöt för fullt haha.

En sak är säkert, det är att jag saknar allihop redan. Mina fina systrar som jag är så vansinnigt stolt över och alla mina syskonbarn, gör nästan ont i hjärtat att se min ena syster så lite ( de bor I Schweiz annars ) tur att de andra bor i Nacka , hade inte överlevt annars.

Det var så underbart att se min kille med hela min familj igen, han passar in så jäkla bra hos oss, herregud kan jag bli mer kär nu? Trodde jag låg på max redan 🙂

Nu är rean i full gång och jag tittar på alla nyheter istället haha, så här får ni ett gäng snygga nyheter, ja tack till svart marmobord?


Klick för detta snygga bord för under 3.000 kr

LänkHelt klart en favorit, det svarta! På 110 cm får du enkelt plats med sex stolar när det krävs! Jag har 90 cm hemma och det funkar med fyra utan problem

KLICK


Soffbord i olika storlekar känns så rätt ljust nu, vad säger ni om detta??

Klick

Klick


För 2.499 kr kan du bli ägare till detta glasbord med rökfärgat glas, ja tack!

Hade velat ha tre vardagsrum nu haha

KLICKDenna hade varit snygg i ett kök med massa glas eller detaljer i

KlickEn megapuff – hejja puffarnasår 2017 haha

Klick


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • ❤️❤️❤️

  Jennie 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Åh så snyggt bord! Kan inte bestämma vilken färg… Tack för tips!

  yourdecorinspo 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/yourdecorinspo
  Svara
 • hejsan ? Har beställt det svarta matbordet i marmor. skulle vara jätte tacksam om du har något bra tips på några stolar som passar bra till det? Har letat både bord och stolar i en evighet nu.. Älskar din inredning och vore som sagt hur tacksam som helst för tips/hjälp!

  Lotta 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Tack själv vilken mysig helg, älskar att höra er skratta när ni spelar kort mm, betydligt svalare i huset när ni for ???? jisses halva vedförrådet gick åt ?? älskar er ❤️❤️

  Mamma 0000-00-00 00:00:00
  Svara
 • Asså marmo bordet ???

  Aschmandas 0000-00-00 00:00:00 https://nouw.com/aschmandas
  Svara

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!