MIn vecka, flytta och mys


Hej bästa,

Precis ätit middag och har slängt mig i soffan och ska börja planera min packning för i morgon är det dags att packa bilen full med julklappar och ta sig ner, bästa känslan!

Måndag

Började med morgonmöte på kontoret , sista nu innan ledigheten. Jag har kommit igång otroligt snabbt på nya kontoret, alla mina kunder valde att följa med mig vilket innebär att jag kommer lägga ut en hel del bostäder i januari – så kul! Hur året startar brukar vara avgörande i min bransch, det sätter hela året. Jag bokade in mig på en riktigt ordentlig massage idag och jäklar vad det var behövligt. Jag har haft en sån otrolig energi idag så jag åkte direkt och handlade lite efter massagen och slängde ihop en god middag med kassler (kalkon) matlagningsgrädde ost och tomat i ugnen med ris – MUMS.


Tisdag

Börjar dagen igen med ett möte, en tjej som vill sälja sin lägenhet med mig så jag ska åka dit och kika lite. Sen ska jag till en PR-byrå som bjudit in för en lunch. Sen ska jag hinna ta en fika med fina Sophie, sen fylla bilen och köra ner till Malmö! Där checkar jag in på hotell MJ´s ett nyöppnat hotell mitt inne i stan, ska bli så härligt med ett par dagar där. Kommer fram ganska sent så det blir nog hotellmat och mys.


Onsdag

Ska göra ett så härligt bloggjobb utanför Malmö tillsammans med Henrik Nero, ni kommer såklart få hänga med hela dagen. Sen ska jag möta upp Vanessa för att fylla på lite kindben och käklinje – hurra! På kvällen ska vi träffa Figen, Anna och Alda för en riktigt mysig middag ute.


Torsdag

Köpa sista julklapparna sen mot Åhus och häng med familjen!!! JULMYS resten av dagarna!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Home

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!